Inschrijvingen 2018/2019

Inschrijvingen 2018-2019Uw kind (her)inschrijven voor het jaar 2018-2019 kan vanaf nu via het online inschrijvingsformulier. Wanneer het formulier ingevuld en verstuurd is en wij het inschrijvingsgeld ontvangen hebben, is uw kind officieel ingeschreven. Uw dochter inschrijven kost €50 (hierin zit ook het vieruurgeld en de verzekeringen). Dit kan gestort worden op BE09 9799 6462 1757 (BIC = ARSP BE 22) met vermelding van “Inschrijving’ + Naam kind + Tak”. Deze info vindt u ook in het formulier zelf. Meerdere dochters inschrijven doet u door het formulier ook meerdere keren in te vullen. Ook tijdens het jaar kan u uw kind inschrijven: een inschrijving na 1 januari 2018 kost €25 ipv €50.

Inschrijvingsformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDvx6-HNikOYeiRMbzMdNVwPQORXNx5yc_chfA7mvQ1zJ2Sw/viewform


Is uw kind nieuw in de KSA? Gelieve dan ook de medische steekkaart af te printen, in te vullen en ons op Startdag (of de week erna) te bezorgen samen met twee briefjes van het ziekenfonds. Download de medische steekkaart hier.


!!! OPGELET !!! Voor het eerst moeten we een ledenstop doorvoeren voor leden vn het jaar 2008. Wie vorig jaar ingeschreven was, kan probleemloos opnieuw inschrijven, maar nieuwe leden van het jaar 2008 zullen nog een jaar moeten wachten tot er weer plaats vrijkomt. Als u graag op de wachtlijst wil, dan stuurt u best een mailtje naar ksagentsintpaulus@gmail.com!'


Wie wil kan in het inschrijvingsformulier ook een huisbezoek vastleggen om de leiding van uw kind en onze KSA beter te leren kennen.


INSCHRIJVINGSGELD


Het inschrijvingsgeld voor een volledig werkjaar bedraagt €50. Hierin zitten volgende zaken inbegrepen:


– Verzekeringen vanaf het moment van betaling tot en met het groot kamp in augustus. Uw dochter is verzekerd tijdens alle KSA-activiteiten alsook onderweg van en naar de activiteit.

– 4-uurtje op zaterdagnamiddag


In het inschrijvingsgeld zit NIET inbegrepen:


– Uniform (éénmalig aan te kopen, kan meerdere jaren gebruikt worden)

– Kampgeld (afzonderlijk te betalen indien uw dochter mee gaat op kamp)


UITPAS MET KANSENTARIEF


Wie in het bezit is van een UiTPAS met kansentarief (let op, dit is niet hetzelfde als een gewone UiTPAS), krijgt een korting van 80% op het inschrijvingsgeld en betaalt dus maar €10 voor een volledig werkjaar. Vermeld in het inschrijvingsformulier zeker uw UiTPAS-nummer, zodat wij zien of u recht heeft op de korting.


Meer weten over de UiTPAS? Klik dan hier.UNIFORMFORMULIER


Wenst u nieuw uniform te bestellen? Klink dan op onderstaande link en vul het formulier in.


https://goo.gl/forms/zEV8DuvAOdJbAugi1


Het allereerste Polleke van het nieuwe KSA jaar staat online! Kijk zeker voor elke vergadering welk cool spel je zal spelen!


!!! Zaterdag 20 oktober zijn wij op leidingsweekend en is er dus geen vergadering!!

We zien jullie graag de week erna terug !!!


Groetjes

De leiding

Beste ouders en leden,


Onze website kon een tijdje niet bezocht worden, omdat onze website provider geen sites meer wou hosten.


Daarom moesten we dus een nieuwe host zoeken, alle informatie overplaatsen en een nieuw design ontwikkelen, en dit duurde even, maar nu is hij er!


De site is nog steeds niet helemaal on point maar we blijven eraan werken.


Nog eens sorry voor het ongemak, maar vanaf nu is weer alle info op de site te vinden!


Vele groetjes

De leiding